CONTACTEER ONS

Voor al uw nieuwbouwwerkenGrote of kleine bouwwerken? Op ons kunt u bouwen!

Wanneer u begint aan een nieuwbouwproject, dan heeft u nood aan een aannemer die er voor zorgt dat u tijdens de bouwwerken niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Op aannemingen Van Puyvelde uit Sint-Niklaas kunt u bouwen. 

Wij volgen de richtlijnen en plannen van uw architect nauwgezet en garanderen een stipte oplevering. Bij Aannemingen Van Puyvelde zijn we gespecialiseerd in het bouwen van eengezinswoningen en appartementen en we hebben de ervaring en kennis in huis om uw nieuwbouwwerken vakkundig uit te voeren. 

Duurzaam bouwen

Het is belangrijk dat de energievriendelijke maatregelen in acht genomen worden tijdens de bouwwerken. Wij zorgen ervoor dat de ruwbouw aan de juiste isolatienormen voldoet.

Overweegt u om met duurzame Ytong-blokken te bouwen? Wij hebben al veel gewerkt met dit materiaal en kunnen u zeker en vast helpen. Onze vakmannen beheersen daarnaast de techniek om snelbouw te lijmen

Van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur

Aannemingen Van Puyvelde uit Sint-Niklaas helpt u graag bij al uw nieuwbouwwerken. Van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur, u kunt rekenen op een stipte oplevering!

Contacteer ons vandaag nog en samen bespreken we uw bouwplannen.