CONTACTEER ONS

Vloer- en tegelwerken


Wij plaatsen uw tegels met vakmanschap

Wilt u in uw huis een tegelvloer leggen of de muren betegelen? Aannemingen van Puyvelde helpt u bij al uw vloer- en tegelwerken. Of u nu in uw gehele woning tegels wilt leggen of enkel in één ruimte, u kunt rekenen op ons vakmanschap.

Tegelvloer leggen

Een mooie tegelvloer biedt verschillende voordelen. Tegels zijn gemakkelijk te onderhouden, gaan jaren mee en geven uw woning karakter. Overweegt u een tegelvloer te laten leggen? Onze professionele vloerders zorgen ervoor dat uw vloer mooi en egaal wordt gelegd. Na het vloeren brengen wij het voegsel aan voor een verfijnde afwerking.

Wij vloeren uw volledige woning van inkomhal tot slaapkamer, maar aarzel ook zeker niet om ons te contacteren voor het leggen een leuke vloer in één ruimte. Heeft u al een vloer liggen? Wij breken de oude vloer af en voeren het afval af.

Prachtige muren dankzij onze tegelwerken

Een betegelde muur geeft uw woning of appartement een stijlvolle uitstraling. Zowel in uw keuken als in uw badkamer bieden tegels een grote meerwaarde. Wanneer u Aannemingen Van Puyvelde uit Sint-Niklaas inschakelt voor uw tegelwerken, dan kunt u er zeker van zijn dat de tegels mooi recht geplaatst worden.

Heeft u kleine, fijne tegeltjes of juist grote exemplaren gekozen? Reken op onze ervaring en vakkennis voor een perfecte plaatsing. U kan ons inschakelen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Inloopdouches

U kunt ons eveneens inschakelen voor het maken van een inloopdouche. Wij vloeren en betegelen de ruimte en zorgen ervoor dat deze waterdicht is.

Wilt u Aannemingen van Puyvelde inschakelen voor uw vloer- en tegelwerken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.